●Eten

Omdat we met verse, vaak seizoensgebonden producten werken, is er geen vaste kaart. Maar er zijn altijd gerechten die het hele jaar door voorbij komen en we houden natuurlijk rekening met wensen, diëten en kinderen.
U betaalt € 30 (€ 15 voor kinderen) voor een 3 gangen maaltijd. De drankjes zijn apart en soms wij vragen u om dit zelf bij te houden. De rekening wordt gemaild (of opgestuurd).

Pizzaatje Sockeyezalm…….!

Ingredienten. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse, biologische producten uit de regio.
Dus maken we zelf de tomatensaus van heerlijke tomaten van Gemüseland Vulkaneifel, gebruiken we biologische buffelmozzarella van Paolella, een ambachtelijk werkende Italiaanse familie met een duurzame buffelboerderij in Brandenburg en betrekken we de vleesproducten van Eifelmetzgerei Karst uit Uersfeld.
Ook de kruiden, salade, groenten, sauzen en vruchten die wij gebruiken komen nooit uit een potje!

Mogelijke voorgerechten:
– Italiaanse salade met parmezaan, vers gebrande nootjes en “hausgemachte” dragon-, truffel- of mosterddressing
– Oosterse salade met mango en sesamdressing
– Pompoensoep, Rode Bietensoep, Gazpacho, Aspergesoep, Paddenstoelensoep, Boerenkoolsoep,
– Stokbrood met mediterrane hapjes zoals tzatziki, pesto, humous of haydiri

Mogelijke pizza’s. Altijd met “hausgemachte tomatensaus” (van geweldige tomaten uit Mehren: Gemüseland Vulkaneifel) , biologische buffelmozzarella (uit Duitsland, van Paolella), verse kruiden, groenten en vruchten:
– Margeritha, met veel basilicum….
– Aardappel met knoflook en rozemarijn
– Salami van Eifelmetzgerei Karst uit Uersfeld!
– Bloemkool met salieboter
– Aubergine met oregano
– Sockeye zalm met dille
– Peer en gorgonzola
– Zuurkool, ui en worstjes (kan vegetarisch!) en mosterdsaus
– Gorgonzola met verse peper en ruccola
– Pecorino en ui
– Verse makreel met olijven en Parmezaanse kaas
– Spinazie met ei en truffelroom
– Verse tonijn
– Vijgen met geitenkaas
– Asperge met sockeyezalm
– Prosciutto (ook van Karst!) met oregano

Mogelijke nagerechten:
– Creme Brûlée
– Tiramisu met koffie en drank, of met vers mandarijnensap (voor kinderen?)
– Appelpizza met kaneel en suiker
– Tarte Tatin (au poire, de Caroline?)
– “Hausgemacht” ijs
– Een verpakt fabrieksijsje…… ook lekker!