We hebben 5 frisnieuwe 2-persoons kamers in jaren ‘70 stijl, met inloopdouche en toilet.
2 kamers sluiten aan op het grote terras op het zuiden en 1 kamer heeft een balkon.

Daarnaast is er een grote loft voor 4 – 6 personen, dit is een echt vakantie appartement met kookmogelijkheid en een was- en droogmachine.

Als dit niet voldoende is, hebben wij de mogelijkheid om in de fraaie vakantiewoning van Jasper en Stéphanie, onze buren in het bos kamers te gebruiken.

Honden zijn welkom. In de omgeving kunnen ze voldoende energie kwijt, in de beek en de vijver kunnen ze zwemmen en u heeft de hond zo goed onder controle dat het voor iedereen leuk is.

ROKEN MAG NERGENS IN HET GEBOUW; ONZE ROOKMELDERS ZIJN GENADELOOS!!!

Vanaf 2024 zijn de prijzen per nacht:

Kamer met 2-p. bed, douche en wc90
Loft voor 4 – 6 personen met douche en 2x wc160
Ontbijt per persoon10

De kamers:

Op de 1e verdieping hebben we de geel-oranje Malbec voor u, met een balkon op het oosten,
of anders de Merlot, blauw, met een balkon op het oosten en toegang tot een flink terras op het zuiden.
De Riesling is nogal lila-paars en heeft een heerlijk grote badkamer en ook toegang tot het grote terras op het zuiden.
Hier tegenover ligt de groene Kerner, met ook een grote badkamer. Dan is er de turqoise Friuli met de oorspronkelijke, klassieke (lig)badkamer uit 1957.
Op de 2e verdieping is de rode Loft, we noemen hem Lagrein, voorzien van 2 2-persoonsbedden, een slaapbank en een reservekamertje voor snurkers. De keuken is voorzien van twee koelkasten, een vaatwasser, een kooktoestel en een combioven. In de badkamer staan een wasmachine en een droogtrommel. Er is geen balkon, maar u mag altijd de tuin in!


Malbec

Merlot

Riesling

Kerner

Friuli

Lagrein

Het gebouw heeft een goede, open WiFi netwerk en op de overloop, evenals in de Loft, staat een goed gevulde grote koelkast, de (maxi) minibar. Wij vragen u zelf bij te houden wat u hieruit gebruikt.