In Arbach kun je op afspraak terecht voor een lunch, borrel of diner. In het restaurant, de Stube of buiten op het terras, in de Weingarten, maar ook lekker lui in de tuin rondom de vijver.

Al onze gerechten zijn “hausgemacht”, we werken met verse producten van hoge kwaliteit, liefst lokaal en biologisch geteeld.

Wat serveren we?
De fijnste salades, soepen en voorgerechten, georiënteerd op het seizoen.
En natuurlijk geniet u bij ons van de origineel Napolitaanse Pizza’s zoals deze ooit bedoeld zijn, voordat het fastfood werd, meestal gebakken in onze houtgestookte oven.
We maken ze GROOT, zodat de hele tafel tegelijkertijd van dezelfde pizza eet en er verschillende pizza’s voorbij komen. En voor kinderen regelen we natuurlijk hun favoriete pizza!

U betaalt voor de complete maaltijd € 30 per persoon of € 15 voor een kind.
De drankjes gaan apart; wij vragen u soms, als het druk is, om dit zelf bij te houden.

Wat kunt u drinken?
Wij schenken goede en bijzondere wijnen uit de nabije omgeving, zoals de Moezel, de Ahr en de Pfalz, maar ook uit Italië, Spanje en Frankrijk.

In het restaurant staat een goede concertvleugel, een Bechstein uit 1875, die voor concerten en uitvoeringen gebruikt kan worden. Er is tevens een professionele (d&b audiotechnik F1222) geluidsinstallatie.

De akoestiek in het restaurant is gedempt en daardoor ook geschikt voor oudere mensen